Böcker

forhandsbestall bok#115027E.jpg

7 av 10 företag saknar krisberedskap i Sverige. Vilken krisberedskap finns på din arbetsplats? Vet du vad du ska göra, vem du ska vända dig till eller vad som gäller om det händer något? Och har du koll på aktuell lagstiftning och vet vad som krävs av dig som arbetsgivare?

Detta är handboken för dig som ska börja arbeta med krisberedskap i ditt företag, eller för dig som vill ha fördjupade kunskaper i ämnet. Boken är full av handfasta tips och råd och ger dig vägledning i ett område som många gånger ses som krångligt och svårt. Här beskrivs vad organisationen eller företaget bör göra före, under och efter en kris har inträffat och hur vi tar hand om personal och anställda. Boken genomsyras av det mjuka perspektivet med människan i fokus.

Författaren Malin Burman är filosofie master i krishantering och certifierad instruktör i första hjälpen och hjärt-lungräddning. Malin har erfarenhet och kunskap av krishanteringsarbete i både offentliga och privata organisationer och med spetskunskap i att utveckla krisplaner. Malin arbetar som kriskonsult och driver företaget Kriskonsulterna, som är specialiserade på att hjälpa företag att förbereda sig inför, att hantera samt utvärdera kriser och olyckor.

Hon har bland annat haft ett eget radioprogram på Sveriges Radio på temat krishantering och citeras ofta av medier i sin roll som expert. Hon har även genomfört två stycken vetenskapliga studier om hur privata företag arbetar med krisplaner och krishantering: Efterklok på förhand (2013) samt Plötsligt händer det (2014).

Recensioner
Lektör Louise Sverud på BTJ skriver såhär om boken:

”…Författaren leder läsaren genom alla steg i en gedigen och realistisk krishanteringsplanering och erbjuder även insikt i den svenska arbetsmiljölagen. Boken är lätt att använda, språket inbjudande och texten bryts upp av trevliga illustrationer”.

Hela recensionen finns i BTJ-häftet.

 

BESTÄLL HÄR

Beställ boken genom att fylla i formuläret nedan.

Pris: 239 kronor inkl. moms och frakt

För- och efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

E-post

Telefonnummer (obligatorisk)

Antal böcker (obligatorisk)

Övriga upplysningar eller kommentarer